Härliga jul!

Så har julafton passerat...ååå vad mysigt vi haft.
Gårdagen spenderades här hemma med släkten. Jättemysigt! Meja var så spänd inför tomtens entré så hon visste inte vad. När han väl kom så var det dock inte lika roligt längre. Tårarna sprutade och hon klamrade sig fast kring min hals. Men denna känsla ändrade sig ganska snabbt då julklapparna kom fram *skratt* Hon ville inte hämta julklapparna hos tomten själv och inte fick tomten någon kram...men ett försiktigt tack för julklapparna fick han  iallafall =)

Dagen idag började tidigt då Meja vaknade klockan halv sju. Jag och Meja smög upp medan pappan fick sova vidare. Vi kikade lite på julklapparna och byggde ihop den fina tågbanan som Meja fick av tomten igår. Sedan tassade vi in och väckte pappan som fick komma och titta vad fint vi hade byggt =) Nu har vi ätit en mysig frukost och Meja invigde sin nya fina Tripp Trapp stol som tomten kom med igår. Gissa om hon var stolt! Tack mormor & morfar ;)

Nu har vi plockat undan lite efter igår och leker med julklapparna som alla är väldigt uppskattade. Tomten kom ju bland annat med en ny fin dockvagn och en docka som kan prata =) En pulka fanns också bland favoriterna så vi ska snart ut och åka en sväng i kylan.

Ikväll ska vi bege oss till mammsen och pappsen för lite mys.








God Jul från oss!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej gums! Vad mysigt ni verkar ha haft det.. Firade ni hemma i huset? Vi var i Liden och Begga..åkt som en jojjo mellan far och morföräldrarna. Jag är sjuk och T olidiligt energisk.. Hoppas vi ses snart! Kram och god fortsättning!!

/vi på ön ;)

2008-12-26 @ 19:48:40
URL: http://silvershonan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0