Får snart göra kväll =)

Ikväll ska familjen få lyxa till det. Vi är nämligen bjuden på middag hos Hanna, Jocke & Mira. Ska bli supermysigt att få träffa dem igen. Sist vi sågs firade vi midsommar hemma hos oss. Kanske att det blir en liten kvällsprommis ner till hamnen sen också. Det har ju dykt upp ett stort skepp i hamnen och med det lite liv och rörelse så det kan nog vara roligt att kika lite...

Imorse var jag ute och sprang för första gången på ja...2 ½ år kanske *skratt* Det gick faktiskt mycket lättare än jag trodde och det var riktigt riktigt skönt. Det blir det mer av...garanterat...nu är jag på god väg åt rätt håll med träningen =)

Meja är i en så rolig period nu när det börjar "poppa" upp nya ord hela tiden och hon härmar ungefär allt man gör. Det är så härligt att se hennes utveckling. Köpte ett bokstavspussel till henne för ett tag sen. Trodde att det var en sak som skulle användas lite längre fram kanske men nejdå...det fixade hon på en gång. Hon tänker en liten stund och sen skiner hon upp med ett leende och säger däääää och lägger biten på plats. Duktig älskling!

ÄLSKADE BARN!

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0