Tips!

Måste bara få ge er receptet på den ananaspaj som jag fått dille på i sommar...rekommenderas varmt!
Så hem och baka med er nu...och njut av sommaren (trots det just nu gråa vädret ute )


Ananaspaj

Pajdeg
150 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning
1 ägg
2 dl lätt crème fraiche
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
500 g krossad avrunnen ananas


Gör så här
Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare. Tryck sedan ut degen i en pajform.
Rör ihop ägg, crème fraiche, socker och vaniljsocker och rör slutligen i den krossade ananasen.
Häll sedan fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde.

Hur gott som helst!


Kommentarer
Postat av: Andreas

Hörrö, sluta skriva nu. Jobba istället....

2008-07-16 @ 16:51:11
Postat av: Helen

Men välkommen tillbaka strumpan! :) kramen

2008-07-16 @ 22:21:50
URL: http://hellenakerlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0