Tips!
Måste bara få ge er receptet på den ananaspaj som jag fått dille på i sommar...rekommenderas varmt!
Så hem och baka med er nu...och njut av sommaren (trots det just nu gråa vädret ute )
Ananaspaj
Pajdeg
150 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning
1 ägg
2 dl lätt crème fraiche
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
500 g krossad avrunnen ananas
Gör så här
Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare. Tryck sedan ut degen i en pajform.
Rör ihop ägg, crème fraiche, socker och vaniljsocker och rör slutligen i den krossade ananasen.
Häll sedan fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.
Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde.
Hur gott som helst!
Hörrö, sluta skriva nu. Jobba istället....
Men välkommen tillbaka strumpan! :) kramen