Underbara lördag!

Oj vad härligt det vara att vakna imorse och inse att det var lördag =)
Vi låg kvar lääänge i sängen hela familjen och bara myste...kan man få en bättre start på dagen?!? =)

Idag har trädgårdspyssel präglat dagen. Vi har med gemensamma krafter grävt upp rabatten på framsidan. Även Meja tog ett antal spadtag med sin lilla spade. Hon tycker det är så härligt att vara ute lilla hjärtat. När det jobbet var gjort vilket var rätt svettigt så bar det av till Birsta en sväng för oss. N skulle spela innebandymatch så medan han svettades på planen strosade jag och Meja runt inne på Ikea och fördrev vår tid. Det är mysigt att strosa runt där men en lördag direkt efter lön är väl inte det bästa tillfället kanske. Huuur mycket folk som helst!!! Några saker fick iallafall följa med hem. Meja fick en pall till badrummet så hon når upp till handfatet, värmeljus för mysiga höstkvällar, ett lila underlägg som jag ställt ljuskoppar på i vardagsrummet...åsså två set med ett jättesött barnporslin innehållande fyra små kaffemuggar, fyra tekoppar med fat, en sockerskål och en mjölkkanna. Ett var till Meja och ett till grannens lilla tjej Frida som fyller 3 år idag. Meja älskar att fixa fika i sitt lilla kök och sedan bjuda in oss. Detta lilla set med "riktiga" koppar var verkligen en hit =)

Under Birsta-turen införskaffade vi även en elektrisk häcksax. Väl hemma inledde N det omfattande arbetet med att klippa den gigantiska häck som vi har på framsidan, vilken den senaste tiden mer eller mindre gömt vårt hus *skratt* Härligt att få det gjort!

Vi sex-tiden dök Erica & Mattias upp med solstrålen William som vi lovat vara barnvakt åt ikväll. När de åkt åt vi gott och sedan blev det en massa bus innan två trötta sötnosar somnade för natten, trötta och tillfreds =)

Nu sitter jag och N i soffan och varvar ner efter dagen. Godisskålen står givetvis på bordet och gud så skönt att sitta ner =)Njut kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0