Ny vecka på ingång...

Helgen börjar lida mot sitt slut och det är snart dags att krypa till sängs och ladda inför en ny vecka...

Har plockat undan en massa här hemma ikväll. Känns väldigt skönt att få starta den nya veckan med ett rent och fräscht hus =)

Helgen har iallafall bjudit på en massa mysiga stunder och jag känner mig utvilad och redo att snart starta den nya veckan =)

Fredagen bjöd på god middag och mysigt sällskap hos Mattias, Erica & William. Lördagen var kalasdag och vi firade min farmor  som nått den aktningsvärda åldern 90 år. Gissa om det var en nöjd dam som fick njuta en dag omgiven av barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Hon stormtrivdes kan jag säga =) Imorse kom Mejas farmor hit och vi tog en långprommis tillsammans med Erica & William. Vilket härligt väder!! Efter promenaden blev det en fika tillsammans innan vi for till Indal för däckbyte och en gemensam middag. När Meja sov satt jag och myste i solen. Då vi kom hem tog jag och Meja ytterligare en promenad. Man ville ju helt enkelt bara inte vara inomhus!!


Nu...sängen! =)

Kram Sara

Nytränad

Sitter här alldeles nytränad och är väldigt nöjd över mig själv. Ska strax hoppa in i duschen så jag får landa en stund i soffan innan det är dags att säga gonatt. Skönt att det är fredag imorgon igen =)

Några bilder från vår härliga påskhelg kommer här=)

     

 

Årets första middag ute på altanen...myyys!

Kram Sara


 


Påsklov

Här hemma känns det nästan som fredagkväll trots att det bara är onsdag. Men jag är ledig imorrn så det ÄR fredag för mig. N däremot jobbar imorrn men slutar kl 13 så vi har tjuvstartat helgen redan. Meja sover och vi lyxar med varsitt glas rött.

Helgen som var spenderades i Vemdalen med jobbet och det var verkligen hur roligt som helst. Lite för roligt kanske för veckan startade väääldigt segt *skrattar* Lördagen bjöd oss på strålande sol från en klarblå himmel och vi njöt för fulla muggar i skidbacken. Lyckades till och med samla på mig ett gäng fräknar =)

Har surat en del ikväll måste jag erkänna. Varför ska alla favvoprogram behöva ge vika för den sablarns hockeyn?!? Blev så besviken då jag gått hela dagen och sett fram mot en soffkväll med Greys...men icke!!

Efter jobbet idag åkte jag och N ner på stan en sväng. Vi tog en fika, pratade massor, shoppade och njöt av egentid. Sessan var hemma med mormor så vi kunde i lugn och ro strosa på stan. Bland annat fick en klänning och två par skor till Meja hänga med hem. Hon kommer att bli hur tuff som helst =)

Näe nu måste jag nog kasta in handduken för ikväll. Har en del sömn att ta igen sen helgen känner jag. Hoppas hoppas hoppas att Meja känner som jag att en sovmorgon vore på sin plats imorrn. He he...hoppas kan man ju =)

God natt!


Packning pågår...

Usch...att packa platsar utan tvekan på min lista över det värsta man kan göra. Jag har av någon anledning en tendens att ALLTID ta med mig för mycket. Beslutade mig precis för att ta en paus och bänkade mig framför tv:n istället. Mycket bättre! =)

Ikväll har lilla familjen varit ute på en härlig kvällsprommis...gud så skönt det var att komma ut en sväng!! Nu sover en nöjd liten Meja som fick klappa två hästar på den lilla trippen =) Hon var helnöjd och pratade massor om den stunden vid läggningen. Hon har blivit så duktig på att prata och jag blir så fascinerad över det ordförråd hon har. Det kommer låååånga meningar och hon pratar om allt och hon pratar mycket *skrattar* Det är så härligt med den utveckling man får vara med om.

Ja...anledningen till kvällens packande är att jag imorgon efter jobbet åker till Vemdalen med jobbet. Det ska verkligen bli jätteroligt. Det blir skidåkning, after ski, god mat & dryck, partaj och hela baletten...jihoo! Känns lite jobbigt att vara borta från Meja så länge bara. Vi blir borta tors-sön... Men men...som sagt det kommer att bli superroligt och det är ju faktiskt nyttigt att vara ifrån varandra också. Men jag kommer längta som en tok till söndag *skrattar*

Ska köra ett litet race med packningen nu igen så jag hinner bänka mig till Greys Anatomy som börjar snart =)

Tjingeling!!

RSS 2.0