Fredag och snart hemgång =)

Ikväll blir det mys mys mys hemma hos familjen Jonsson/Fritz. På hemvägen blir det till att inhandla godiset som bara är ett MÅSTE när man ska ha fredagsmys. Vilket vi har varje vecka ;) Älskar fredagar!! =)


Imorrn ska mamman på 30-årspartaj hos Mary...skoj skoj! Var evigheter sen jag var ute på galej sist så de är på tiden =)

Nu...dags att gå hem...jippi!!


Härlig lördag

Dagen började med "sovmorgon" till halv åtta =) Hade nog kunnat sova ett litet tag till men efter en liten stunds bus i sängen klev  vi upp alla tre och gjorde oss lite smarrig lördagsfrukost. Skööönt med lördag!

Sen slängde vi på oss varma kläder och begav oss ut för att åka pulka. Det var aningen kallt men jätteskönt att komma ut en stund. Väl tillbaka var det dags för lunch och sedan kikade mamma och pappa in på en fika. Hade precis bakat en smarrig banankaka så de kom i precis rätt tid =)

Nu har Meja åkt med mamma och pappa hem. Hon ska vara där inatt då vi är bortbjudna ikväll. Måste få unna sig lite egentid ibland även om jag tycker det kan kännas lite jobbigt ibland att lämna bort henne. Det är inte själva grejen att lämna bort henne egentligen utan mer känslan av att ha så lite tid med henne. Jobbigt! På veckodagarna hinner man ju knappt träffas. Det blir ju bara en liten stund före och efter dagis. Usch! Ja ja...de är ju bara det att jag vill ha så mycket tid som möjligt med henne på helgerna. Dock har vi haft en supermysig dag tillsammans idag och ikväll ska jag och pappan ha egentid och bara vaaaara. Bli bjudna på middag och skämmas bort. Uppskattas mycket!! =)

Så...dags att hoppa i kvällsutstyrseln!

Ha en trevlig kväll...det ska vi =)


Vemdalen

Vi har spenderat helgen i Vemdalen. Supermysigt har vi haft =)

Vi har åkt pulka och slalom, ätit gott och druckit gott, sovit gott =) och bara vaaaaarit...gud så skönt! Sällskapet bestod av lillebror och hans Malin, Niclas, jag å Meja åsså Sune förstås som Meja har kelat med hela helgen...=)


Två sötnosar ligger och myser =)




Mamman redo för backen...


Klart allahjärtans-dagen ska firas. Malin hade gjort supergod efterrätt dagen till ära.
Den var riktigt riktigt god!

Nu ni är det dags för sängen iallafall. All den friska luften man fått i helgen gör en sååå sööööömnig...ZZZzzzzzz =)

Kram och god natt!!



Summering...



Då sitter man i soffan och summerar helgen då. Vad har vi gjort egentligen...typ ingenting känns det som...
Meja har ju inte varit så piggelin så vi har mest varit hemma och tagit det lugnt.
Igår kväll slängde jag och N ihop smarrig middag bestående av baconlindad kycklingfilé fylld med fetaost och pesto och bulgur. Fick även en middagsgäst som var solo över helgen...Mejas farbror Mattias...=) Mysigt!
Idag har Meja haft några kompisar hemma som grattat henne. Vi har käkat tårta och busat massor!! =)
Ok...det har hänt en del ändå och det har varit en jättemysig helg trots att jag typ inte kommit utanför dörren *skratt*
Meja är piggare igen för vi har verkligen SOFTAT de här dagarna så det känns bra.
Jaa...så redo som man kan bli för en ny vecka då...

Dags för sängen...

Kram!

Let´s dance...

Sitter just nu uppkrupen i soffan och tittar på Let´s dance. Meja ligger bredvid mig i soffan och snusar sött. Pappan spelar rinkbandy ikväll så vi har haft en riktig tjejkväll här hemma. Vi har ätit god middag, läst bok, tittat på Alfons Åberg och kramats massor *kärlek* Nu sover en en utpumpad liten tjej bredvid mig. Det har varit en tung vecka för lilla hjärtat. Förkylningen och hostan har inte riktigt gett med sig vilket har lett till en TRÖTT tjej. Ska vila upp oss massor under helgen och bara ha det lugnt och skönt. Det behöver vi =)

Nu börjar Let´s dance igen...

Trevlig kväll!

Kvällsprommis

Ja det är sant =) Efter lite middag i magen klädde vi på oss, stoppade ner Meja i vagnen och spatserade iväg. Fick alltså med mig hela familjen på promenad...myyys! Meja somnade gott i vagnen på hemvägen och sover nu sött i sin säng. Jag och N har krupit upp i soffan med en varm kopp te och tända ljus och mår båda väldigt gott efter en tur i den friska luften.

Imorrn är det äntligen fredag igen...skönt =)



Snart hemgång...

Sitter och väntar på att få gå hem nu. Längtar såå efter lillgumsan. Ikväll ska vi bara mysa hela kvällen. Pappan spelar innebandy ikväll så efter Mejas läggning ska jag ha egentid framför tv:n. Skönt! Hoppas det går nått vettigt på tv:n ikväll bara. Har inte så bra koll på vad som visas på tv vilken dag *fniss* Det brukar bli en massa annat på kvällarna istället. Typ städa, tvätta eller soooooova tidigt *skratt* Ålderstecken? Ja ja...ikväll blir det myskväll hur som helst och jag lääängtar hem nu. Vill snusas med Mejsan. Jag var ju på bio igår direkt efter jobbet igår så när jag kom hem då sov min lilla skatt. Bara därför var jag tvungen att lyfta över henne till vår säng när jag skulle sova. Ville ha henne nära =) Myssit!

Nu...hemgång!! =)

Njut kvällen...det ska jag =)

RSS 2.0