Kalassöndag

Happ så var det söndag igen. Tänk att helgerna ska gå sååå fort...
Men ack så roligt och mysigt vi haft denna helg.

Imorse vaknade jag av en strålkastare rätt i ansiktet. Maammmaaaa, Meja tänne lampan, hör jag en liten röst säga bredvid mig. Jo tänk att jag märkte det *skratt* Släckte snabbt lampan på sängbordet igen och gjorde ett försök att få den lilla att somna om...men icke!! Pappan tassade då upp och hämtade Skrållan, Ruskprick och Knorrhane och vips kunde man vakna i lugn och ro *fniss* Efter ett tag tassade mamman upp och gjorde lite mysig frukost som vi alla tre mumsade i oss...i sängen =) Klockan blev med andra ord rätt mycket innan vi stod på benen alla fyra och dagen började på allvar. Men är de söndag så är de =)

Nu är pappan och Meja ute och åker spark och mamman pluggar...och bloggar *fniss*

Strax ska jag hoppa in i duschen för lite senare ska vi åka på kalajs till Mejas kompis Alfred som fyllde 2 år i fredags. Först måste vi dock ta oss en sväng i Birsta för att inhandla present. Hade inte gjort de eftersom vi inte trodde vi skulle komma iväg på kalas pga vattkopporna. Men nu är lillan pigg igen så det blir tårta idag trots allt...jippi säger både mamman och dottern *ler*

Nu...duschen så man piggnar till en aning =)

Tjing tjing!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej vännen! Hur är det förutom att vattkopporna är borta? Fick ni någon god tårta?

Själv så tog jag mig 10 godisar igår!!!

Saknar dig så nu får vi ta och ses snart och inte bara för en kortis!!

Kram!!

2009-01-18 @ 19:08:31
URL: http://silvershonan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej!!

Det hade varit kanon mysigt, men tyvärr ska vi fira några på jobbet imorgon kväll! Men hemskt gärna en annan dag. Det är så tråkigt att det jämt ska krocka men som tur är så kommer det fler dagar. Hälsa Meja och Niklas.

2009-01-22 @ 22:00:37
URL: http://olsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0