M/S Medvind
Igår drog jag och kärleken iväg på en tur med M/S Medvind. Supermysigt hade vi!!!
Meja har sovit hos farmor & farfar inatt så vi hämtar henne ikväll. Mamma längtar efter sin lilla skatt nu...

Kram Sara

Busig sötnos...
Älskar murgröna


Mumma!!
Bakade Foccaccia med oliver och fetaost idag...Dagens middag + grillad fläskfilé och klyftpotatis. Behöver jag säga att vi blev propp =)
Men guuud så gott det var!!!

Nu vankas det film här.

Trevlig helg!!

Kram Sara

Fredag!! =)

Äntligen fredag =)
Känns verkligen som att den här sommaren går i födelsedagsfirandets tecken. Var och varannan helg är det 30-årspartaj (det är ju det året nu) *urk* haha... Förra helgen fyllde svärmor 50 år och det firades verkligen med buller och bång plus att det naturligtvis råkade krocka med en av alla 30-årsfester. Ville ju natirligtvis inte missa nått utav dem så jag åkte emellan *skratt* Inte illa att få kalasa dubbelt upp på en och samma kväll =)

Hursomhelst är det kalas på agendan även denna helg. Ikväll blir det dock av det lugnare slaget eftersom det vankas 5-årskalas för mina sötnosar till kusinbarn Ida & Alfred. Imorrn är det svärfar som firar...ha ha

Men såja...nu tänkte jag gå hem =)

Trevlig helg!

Kram Sara

Chockad kropp =)

Efter en superhärlig kväll med god mat och trevligt sällskap hos underbara vänner fick hon ett ryck och satte sig på cykeln och körde ett svettigt race. Vad hände?!? Ja jag vet inte...kände väl att det var dags att röra på dököttet kanske =))
Å guud så skönt det var och så skönt det ÅR nu efteråt!! Ska hoppa in i duschen nu och sen kommer jag garanterat sova som en liten prinsessa. Känner mig mycket stolt över min prestation ikväll =)

God natt mina vänner!!

Kram Sara

RSS 2.0