Snö snö snö...

Det här var ju inte precis vad vi hade beställt!
Ville inte ha mer snö nu. Hur mycket snö kan det komma egentligen?!? Den här vintern har varit helt otrolig. En riktigt härlig vinter =) Men nu får det faktiskt vara nog känner jag. Nu vill jag ha vår med sol och smältande snö tack!

Här hemma står jag redo att åka på kalas. Meja är bjuden på 3-årskalas hos Mira idag. Mysigt! Först måste vi dock åka och köpa en present eftersom pappan gick bet då han var ute på presentjakt igår =) Var liksom precis redo att åka här men då passade Meja på att somna i soffan framför Nalle Puh så hon får sova en liten stund till så hon orkar med dagens festligheter.

Kvällens tripp till svärföräldrarna blev inställd då de hade sjukstuga där uppe. Typiskt! Men men...det får bli en annan gång istället. Känns ganska skönt att få ha en myskväll här hemma bara vi tre också =) Ska klura ut nått gott att äta bara...är det lördag så är det...=)

Igår var jag och Meja till Carro och Albin iallafall. Det var jättemysigt!! Carro bjöd på supergod mat och vi njöt för fulla muggar av att  få komma till dukat bord =) Efter maten körde Meja och Albin ett race med innebandyklubborna och strax innan finalen av Let´s Dance började så somnade båda två sött...timing!! Mammorna bänkade sig i soffan med godis och chips och annat som hör till en fredagskväll. Det blev massa prat och vi hade jättemysigt!! =)

Nä nu måste jag nog väcka lilla damen så vi hinner med oss!!




Kram Sara

Fredag!!

Snart dags att gå hem och kvällen bjuder på mysig middag hos Carro och Albin för mig och Meja. Ska bli jätteroligt att äntligen träffas vännen!  Det var alldeles för längesen nu...


Njut helgen!

Kram Sara

Nu...



Meja sover, N spelar rinkbandy och jag har landat i soffan. Kvällen har bestått av besök hos min farmor & farfar med mysigt fika och jag har även klippt håret på lilla farfar =) Det var nämligen viktigt att få detta gjort innan ett tandläkarbesök han ska göra på måndag *skratt* Men nuså är han fin =)

Resten av kvällen har jag ägnat mig åt att beta av tvätthögen som nästintill vällt över i tvättkorgen, Detta roliga göra är ju tyvärr ett nödvändigt ont.

Imorrn är det fredag igen. Härligt!
Då blir det fredagsmys här hemma med finalen av Let´s Dance.
Lördag betyder barnkalas för söta Mira och sen åker vi till svärföräldrarna där vi avslutar helgen. Ska bli härligt att få bli lite ompysslad =)

Nu säger jag god natt, tänkte nämligen spurta upp i ottan imorrn för att vara på jobbet klockan 7.

Bilder från schlagerkvällen...

 







Tack för en helt underbart rolig kväll tjejer! Ni är dom bästa =)

Sjukstuga...

Här hemma är det hostigt, snuvigt och hängigt värre... Igår kväll hostade Meja så hon kräktes flera gånger...uscha! Idag har vi varit på Vårdcentralen och allt såg bra ut  men vi fick hostmedicin så nu hoppas jag sessan får sova gott inatt. Nätterna är det som varit värst för henne. Hostan sätter igång så fort hon lägger sig ner och sedan finns det inget stopp. Det är jättejobbigt och det blir många vakna stunder. Med andra ord så ska mamman se till att komma i säng snart så jag orkar med natten om det blir så.

Nu kommer N hem så det blir en kopp te först!


Heeelg =)

Den här helgen blir lugn och skönt. Vi ska vila upp oss ordentligt. Fick precis veta att lilla hjärtat som är hemma med farmor idag har hög feber. Typiskt! Hon har hostat hela natten så egentligen var det ganska väntat. Så...helgen kommer att bli vigd till kurering och mys. Det ska bli skönt faktiskt.

Ska åka och köpa lite fredagsgodis nu efter jobbet och ikväll blir det Let´s Dance och en soft soffkväll. Eventuellt kommer Erica, Mattias & William över en sväng och fredagsslappar med oss. Tror vi kör hämtmat på det...snacka om äkta fredagskänsla =)

Välkommen härliga helg!

Utgång=hemgång

Snart så... =)

Ikväll blir det myspys med familjen och sen ska det tränas vilket ska bli väääldigt skönt!
Har även planer på att lägga in bilder från helgens partaj...vilket jag tänkt göra tidigare of course men men. Vi hade iallafall sååå himla roligt. Helgen som kommer blir däremot lugn. Då är det hemmamys som gäller för hela slanten. Hoppas att väderguden bjuder på riktigt härligt vårväder. Det vore toppen!

Sista rycket nu!

Hej svejs!

Välkommen efterlängtade fredag =)

Nu är det inte långt kvar... Klockan 16.00 trippar ut genom dörrarna här och gör helg =) Skönt!

Jag och mammsen åker då ut till Birsta en sväng. Måste bara hitta nått att ha på mig imorrn då jag och mina tjejer ska ut och partaja =) Sen styr jag kosan till frisören...äntligen blir det av. Å tur är väl det...känns inte så kul med hästsvans imorrn och för att kunna ha utsläppt BEHÖVS verkligen en klippning!! Så...jippie!! =)

Efter klädinköp och frisering blir det mysmiddag hos mamma och pappa. Det bjuds på tacos ikväll och det ska bli så gott! N åker och hämtar Meja på dagis och möter upp mig där. Längtar som en tok efter min lilla älsklingstjej. Ska bli så skönt med helg nu så man hinner med massa bus och mys tillsammans.

Sista rycket nu!

Trevlig helg!

Grannfika...

Ikväll har vi haft riktigt mysigt =) Hämtade en superglad liten Meja på dagis som tyckte det var kul när både mamma och pappa kom och hämtade. Hon ville visa när hon åkte stora rutschkanan på dagis...på magen!! Tokfia!! Det blev att vi stannade en liten stund så hon fick åka lite. Det är ju så roligt att visa mamma och pappa vad man gör på dagis =) När vi kom hem mötte vi grannarna som bjöd in oss på fika ikväll. Så efter en smarrig middag bestående av pannkaka med jordgubbssylt och rivna morötter begav vi oss alltså till grannhuset för gott fika och trevligt sällskap. Härligt med sådana initiativ och framförallt härligt med så trevliga grannar =) Meja röjde runt med deras lilla kille som snart blir 1 år. Kul!

Nu sover prinsessan i sin säng och som vanligt är det soffan som gäller för mamman och pappan =) Snart dags för sängen...åtminstone för mig =) Kvällstrött som vanligt...*ler*

Så natti natt säger jag...

En dag vid havet...

Det blev ingen skotertur idag men ute har vi iallafall varit =) Vi packade nämligen in oss i bilen och for ut till stugan på Åstön för lite mysig korvgrillning, pulkåkning och hääärlig havsluft =)


Meja hoppades på sol på Åstön idag =)

Väl hemma kokade vi ihop en smarrig middag bestående av köttfärsbiffar fyllda med fetaost, bulgur och smarrig sallad. Mumma!

Efter bad, sagostund och lite bus har nu Meja somnat gott och mamman och pappan har landat i soffan...igen =) Känns lite tungt att det är måndag imorrn men vi har haft en supermysig helg så jag känner mig nöjd =)

Nu ska vi nog ta och se en film här innan det är dags att göra en tidig kväll.

Tjingeling!

Utmaning...

Utmanad av Hanna

Utmaningen går till som så.. du ska börja orden med ditt namns första bokstav..

1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: sova
3. Flicknamn: Svea
4. Pojknamn: Sixten
5. Yrke: socionom
6. Färg: svart
7. klädesplagg: strumpbyxor
8. Mat:: sushi
9. Sak i badrummet: shampo
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orska att vara sen: soppa torsk =)
12. Något man skriker: Se upp!!
13. Film: Skrållan, Ruskprick och Knorrhane
14. Något man dricker: snaps :/
15. Band: Sahara Hotnights
16. Gatunamn: Sveavägen
17. Djur: struts
18. Bil: Saab
19. Sång: singning in the rain

Jag utmanar Helen, Ingela och Lisa

Soffläge...



Nyss hemkommen från en supermysig middag hos fam Lidbom/Backlund. Alltid lika roligt att träffas =)
Det har blivit en massa bus och lek för Meja & Mira ikväll vilket slutade med att Mira somnade i soffan och Meja somnade i bilen innan vi knappt hunnit backa ut från parkeringen =) Tror iallafall att det var två väldigt nöjda tjejer som fick möta John Blund ikväll...de ha sååå roligt tillsammans =)

Nu sitter mamman och pappan i soffan och varvar ner. Vore skönt att se en film men jag vet inte om jag orkar...är lite halvtrött sådär...hmm

På förmiddagen idag möblerade jag förresten om lite i Mejas rum. Har fått en massa nya idéer som jag vill genomföra. Det är superroligt!! =)

Jooo...barnkalaset idag var också kanon...massa gott fikabröd =) Hade nog kunnat rulla ut därifrån *skratt*

Tror de blir sängen nu iallafall...filmen får vänta till en annan dag...trött!!

Gonatt!

Time for bed...


Älskar dig sååå...

Prinsessan sover, mamman slappar i soffan och pappan är på hockey.
Kilade iväg lite tidigare från jobbet idag för att kunna hämta skatten tidigare. Vi har haft en supermysig kväll. Det har blivit massa lek, bus, kramar och skratt =)

Såå...imorgon är det fredag...igen! Det är inte sant vad veckorna går fort...önskar bara att helgerna kunde vara lite längre...

Igår var jag, mammsen å Malin och såg Män som hatar kvinnor. Den var ju huuur bra som helst. Jag har ju läst alla böckerna och hade inte direkt några förväntningar på filmen. Ville inte bli besviken...och det blev jag verkligen inte heller. Riktigt bra!

Imorrn är det världens bästa Williams födelsedag. Den lilla söta fyller 1 år och blir stora killen =) Imorgon blir det alltså stort kramkalas, paketöppning och tårta...myyys! Älskade lilla kille vad tiden går fort...

På lördag är det barnkalas på dagen och middag hos fam Lidbom/Backlund på kvällen.

Söndag...förhoppningsvis blir det skoteråkning med tillhörande korvgrillning om vädret tillåter. Hopps hoppas hoppas! =)

Ja...med andra ord så är helgen fullbokad som vanligt =) Härligt de!

Näe...nu ska mamman krypa ner under täcket och sooova. Hoppas John Blund kommer fort...är sååå trött. Igår kunde jag inte somna trots att ögonlocken var supertunga...hmm. Bättre lycka ikväll hoppas jag...

Natt natt

RSS 2.0