Nya året knackar på dörren...

Dagen har spenderats i Birsta. Å då kan man ju fundera...hur dum är man?!?! Trängsel, stress och MYCKET folk...vad skulle vi dit och göra...hmm!! Jo handla nyårsmat, fyrverkerier och lite annat smått och gott var det som gjorde oss tvungna att ha oss iväg till kaoset i denna ministad just idag.

Nu är vi iallafall hemma sen ett bra tag tillbaka. Middagen är uppäten, Meja sover, jag sitter i soffan och bloggar och N rockar loss på Guitar Hero framför mig. Snart min tur *ler*

Imorgon är det sista dagen på 2008. Kan inte låta bli att fundera på vad 2009 har att erbjuda. Hoppas på ett lyckosamt år 2009 för mig. Låt mig iallafall få ett jobb!!! Nu när jag varit duktig och genomfört 3 ½ års universitetsstudier är jag väl värd det...de tycker iallafall jag =)

Kram och ha en trevlig kväll!!!




Härliga jul!

Så har julafton passerat...ååå vad mysigt vi haft.
Gårdagen spenderades här hemma med släkten. Jättemysigt! Meja var så spänd inför tomtens entré så hon visste inte vad. När han väl kom så var det dock inte lika roligt längre. Tårarna sprutade och hon klamrade sig fast kring min hals. Men denna känsla ändrade sig ganska snabbt då julklapparna kom fram *skratt* Hon ville inte hämta julklapparna hos tomten själv och inte fick tomten någon kram...men ett försiktigt tack för julklapparna fick han  iallafall =)

Dagen idag började tidigt då Meja vaknade klockan halv sju. Jag och Meja smög upp medan pappan fick sova vidare. Vi kikade lite på julklapparna och byggde ihop den fina tågbanan som Meja fick av tomten igår. Sedan tassade vi in och väckte pappan som fick komma och titta vad fint vi hade byggt =) Nu har vi ätit en mysig frukost och Meja invigde sin nya fina Tripp Trapp stol som tomten kom med igår. Gissa om hon var stolt! Tack mormor & morfar ;)

Nu har vi plockat undan lite efter igår och leker med julklapparna som alla är väldigt uppskattade. Tomten kom ju bland annat med en ny fin dockvagn och en docka som kan prata =) En pulka fanns också bland favoriterna så vi ska snart ut och åka en sväng i kylan.

Ikväll ska vi bege oss till mammsen och pappsen för lite mys.








God Jul från oss!

Äntligen!!!

Sista dagen i Härnösand är avklarad...guud såå sköönt!!!

Nu är det julledigt och fredagsmys råder här hemma. Mysig middag med familjen, lite pyssel och nu film i soffan och INGEN stress över studier...=)

Inget är inplanerat i helgen så vi ska bara mysa =) Imorrn ska vi åka och bada, fixa gran, handla julmat och mysa tillsammans alla tre.

Åter till soffan...



Stressad....

Känner mig faktiskt en aaaning stressad *suck*
Sista veckan i skolan med allt vad det innebär (jobb!!!) , Meja har lucia på dagis idag plus att det inte är mycket mer än en endaste vecka kvar till julafton (jag som skulle hinna så mycket...)

Iallafall...helgen har varit kanon och hemtentan blev inlämnad i god tid i fredags...sköönt!

Fredag
Lite matshopping och span efter juklappar hanns med på eftermiddagen. Efter att jag hämtat Meja på dagis kikade Erica & William förbi och när N kom hem så åt vi gott tillsammans. Mattias fick värma rester då han kom efter sin match. Då barnen somnat julpysslade vi (jag & Erica) och myste till oss med en drink framför Idol...=)

Lördag
Softare förmiddag får man leta efter. Efter frukosten och en stunds bus inomhus då termometern visade för många grader för att frivilligt vilja gå ut så bakade jag & Meja lite julgodis. efter lunchen somnade vi båda två i hennes säng och sov en lååång stund. Guud så skönt!!! Kvällen spenderades på Stadshuset där vi åt julbord och hade mysigt. Även lucia kikade förbi och DET tyckte Meja var spännande =)

Söndag
Vi skjutsar Meja till mormor & morfar direkt efter frukost. Tanken är att jag & N denna dag ska klara av alla julklappar så vi slipper det sen. Det blir en låååång dag...*gäsp* Vill aldrig sätta min fot i Birsta igen tror jag...ha ha. NÄSTAN alla juklappar blir inhandlade iallafall...skööönt!

Måndag
Meja sov till 08.30 imorse. Stackaren var helt slut så jag lät henne sova tills hon vaknade. Sen myste vi i soffan en stund innan vi åt frukost och gick till dagis. Klockan var över 09.30 när jag lämnade henne. Skönt med en lugn start på veckan. Som jag sa så är det lucia på Mejas dagis idag. Ska bli jättemysigt att se dom =) Kort kommer sen...

Nu ska jag göra lite nytta här så jag kommer någon vart.

Todiloooo!!


Frustration...gaaah!

Sitter med denna uuurtråkiga sablarns hemtenta...*suck* Avskyr verkligen hemtentor. Man får fasen vända ut och in på hela sig själv för att besvara frågorna...jag är heeelt slut!!! Tråååkigt är vad det är...

Nya tag imorrn tror jag bestämt. Måste sova nu så jag är pigg och alert tomorrow...

Natti natt!


God morgon måndag...



Vi har haft en superhärlig helg i Stockholm men nu är vi tillbaka i vardagen igen. Lilla hjärtat sover fortfarande så jag måste snart väcka henne då dagis väntar kl 09.00... 
Därefter väntar plugg för min del då en hemtenta ska inledas idag...roligare kunde man ju få ha men men det är bara att köra...det är den absolut SISTA hemtentan ju!!! =)

Så...god morgon måndag!!

Julmarknad

På lördag blir det julmarknad på Skansen...ska bli supermysigt!!!



Förhoppningsvis kan man insupa de riktiga julkänslorna då =) Kanske man kan klara av en och annan julklapp i helgen också...

Mysweekend vankas...nice!

Imorrn drar jag, Mejjan & mormorn till huvudstan. Vi ska shoppa, strosa och bara myyysa. Ska bli såå kul att komma iväg en sväng =) Här hemma är det sovdags nu...ögonlocken känns väääldigt tunga. Det har tvättats, packats, rättats matteböcker och donats här hemma så nu känner jag mig verkligen redo för sängen.

Sweet dreams!

RSS 2.0