Vilken helg =)

Åh vilken underbar helg vi haft!
Efter jobbet i fredags packade vi in oss i bilen och åkte upp till P-mon till N:s föräldrar. Dom var dock i stugan så N, jag å Meja och hans syster å hennes sambo och deras son William huserade där själva under helgen. Å vi hade sååå mysigt! I fredags när vi kom fram ganska sent satt vi bara å surrade till en bit in på småtimmarna...myyys!

I lördags inledde vi dagen med en mysig frukost på altanen innan vi begav oss till en liten sjö för att bada och sola. Å vilket väder det var! Strålande sol och spegelblankt vatten...kan det bli bättre?!? Dock var vi tvungen att ge bege oss hem alltför tidigt eftersom det stod dop på schemet denna eftermiddag. Det blev alltså till att åka hem och svida om för att sedan bege oss till kyrkan för en trevlig liten dopceremoni med efterföljande dopfika. Å jisses så varmt det var! Vi beslutade oss därför för att efter att ha stoppat magen full med smaskigt fika åka till sjön igen för att ta oss ett kvällsdopp. Vid den tiden på kvällen var vi nästintill ensamma på stranden. Barnen sov och vi badade och hade det skönt i kvällssolen. När vi kom hem fixade vi med genemsamma krafter en supergod middag bestående av grillad fläskfilé och grönsaksspett med potatissallad å alla hade vi ett vinglas i handen. Mums! Sen intog vi alla ryggläge och varvade ner i soffan. Vilken kanondag!

Söndagen började även den med en frukost på altanen. Efter det packade vi ihop våra saker och for till N:s farmor för en supergod lunch bestående av supergod paj med sallad å bröd. Både Meja och William fick jättefina presenter som vi tacksamt tog emot. Verkligen gulligt! Efter detta for Erica, Mattias å William hem och vi fortsatte till några kompisar som har en stuga i närheten av Höga Kusten-bron. Vilket läge! Stugan ligger precis vid vattnet och vi satt nere vid bryggan och fikade och Meja badade med deras något större barn och gissa om hon trivdes! Märktes dock att det blivit en aningens hög sockerkonsumtion i helgen *skratt* vilken fart det var på henne! På väg hem somnade hon dock som en stock och det behövdes nog efter en innehållsrik helg som denna.

Nu...tillbaka på jobbet redan längtandes efter nästa helg! =) Då står det bröllop på schemat igen...men det är också det sista i raden av bröllop i sommar. Det har verkligen varit en sommar i kärlekens tecken. Hela sex bröllop har vi varit inbjudna till...de ni! =)

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0