Ho ho...här är jag ;)

Oj vad jag har varit dålig på att skriva nu...skämmes!

Har liksom inte haft nån inspiration och det har varit fullt upp med jobb på veckorna och renovering hemma på kvällar och helger. Det känns liksom som att man vill bli hyffsat klar med alla större projekt innan bebisen behagar titta ut. Det är faktiskt inte sååå långt kvar nu och jisses vad jag längtar :) Vecka 34 inleds denna vecka.

Just nu håller iallafall tvättstugan på att få sig ett lyft. Ny färg, nya bänkskivor och dylikt...det blir toppfräscht :) Kul!

Annars är det kalasplanering på hög nivå här hemma. Till helgen är det nämligen 3-årskalas för hela slanten. Meja blir 3 år och jag undrar verkligen vart tiden tagit vägen. Hon har blivit så stor hjärtat och hon är så klok, charmig, busig, glad, envis, pysslig, hjälpsam, 3-årstrotsig (ibland) och jag beundrar henne så. Utvecklingen går i en rasande fart och det är verkligen häftigt att få följa med på hennes resa genom livet. Oj vad djup jag lät men det är ju bara helt underbart :) Tror minsann gravidhormonerna spökar lite för nu rinner tårarna *skratt*

Klicka för att stänga bilden
Meja på 2-årdagen...

Näe...dags att sova nu tror jag minsann.

Kram Sara




Gott Nytt År!!!


RSS 2.0