Välkommen Minna!   


I väntans tider...


Sängen står bäddad och väntar på dig lilla hjärtat...

*längtar*


Dagen D :)

Så var dagen här då vi beräknats få möta vår lilla skrutt. Men iiinget händer...
Ska ge mig ut på en prommis idag så får vi se om det gör någon verkan *ler*
Vi är ju så nyfikna på vem som gömmer sig därinne :)I övrigt vet jag inte vad dagen ska få bjuda på. Vill sy nya gardiner till Mejas rum men hittar inte det tyg jag vill ha. Är ute efter ett grått tyg med vita stjärnor. Tips på var jag kan hitta det någon? Hittills har jag bara hittat svart, röd, marinblå och beiga tyger med vita stjärnor...

Kram Sara


Förkyyyyyyylt värre...

Här hemma har förkylningen slagit till hårt. Kommer inte ihåg sist jag var så här förkyld. Jo...förresten...när jag var höggravid med Meja var det faktiskt samma visa. Å när jag precis hade piggnat på mig så tyckte hon att det var dags att kika ut...så det är kanske samma visa denna gång :)

Nu har jag iallafall precis kommit hem efter lite utemys och korvgrillning hos svärföräldrarna. Lämnade kvar övriga familjemedlemmar för att åka hem och göra mig i ordning för eftermiddagens aktivitet. Jag och lilla mammsen ska nämligen gå på Buddy Holly på EON Arena. Det ska bli skoj =)Dags att entra duschen nu och försöka sig på en uppsnoffsning inför eftermiddagen. Garderoben har inte allt för stort utbud att erbjuda nu så det får bli "den eller den-varianten" *ler* Men nått ska jag nog hitta :)

Kram Sara


Hemmadag

Idag var första dagen hemma i väntan på bebisen. Meja är hemma med mig denna vecka så idag har det varit mamma/Meja-mys på hög nivå. Skatten har i helgen haft hög feber och hostat och snorat som bara den. Även idag visade termometern på feber så vi har bara myst inne idag. Vi har tittat på film, gjort halsband, bakat och grejjat. Riktigt skönt faktiskt att bara vara =) Nu sover lilla skatten och den stora skatten är på hockey så jag bänkade mig här en stund. Har precis gjort havrekakor med nougat. Det gäller ju att bunkra fikabröd nu...*ler*

Är i vecka 38...går in i vecka 39 på torsdag. 16 dagar kvar till BF...spännande! Saker och ting börjar falla på plats här hemma. Spjälsängen är bäddad, skötbordet på plats, BB-väskan är färdigpackad...nästan iallafall och längtan är stor efter det nya lilla livet som är på väg. Meja ska bli storasyster...det känns stort =)

Imorrn hoppas jag på en feberfri tjej så man kan gå ut en sväng.

Kram Sara

Vecka 38

Kroppen:
Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.
 
Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

www.familjeliv.se


RSS 2.0