Jobba jobba jobba...

Här sitter man inne och jobbar när solen skiner utanför fönstret...hur kul är det?

Sitter bara och längtar efter lillgummsan nu. Var borta hela kvällen igår så jag fick bara träffa henne en liten stund innan vi somnade. Kröp dock ner i sängen tillsammans med min lilla skatt och det är sååå mysigt. Först låg vi och sjöng lite och sen myste vi till oss och hon somnade nära nära *hjärta*

Igår efter jobbet åkte jag alltså ner på stan och mötte upp min kompis Marie och tjejgänget för möhippa =) Hon ska gifta sig på lördag med sin stora kärlek Andreas. Ska bli myyys att få vara med och dela deras stora dag. Iallafall så gick vi till nya Zanz Spa som ligger på Köpmangatan. Där drack vi lite skumpa och Marie fick en behandling och hon var supernöjd! Därefter åkte vi hem till en av tjejerna och åt en supergod middag. Den blivande bruden fick gå en frågeslinga med frågor om hennes blivande man. Vi pratade och skrattade hela kvällen. Det var längesen jag skrattade sååå mycket...hade nästan ont i magen när jag for hem. Supertack för en otroligt trevlig kväll tjejer! Jag for hem innan de andra tjejerna drog vidare ner på Casinot. Var ju tvungen att tänka på dagen idag också =)

Ikväll ska vi hem till mammsen och pappsen och äta middag. Ska bli myyys att träffa dom igen efter att de kommit hem från semestern =)

Nu...två timmar innan det är dags för hemgång...

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Helen

Du har blivit UTMANAD!!! :) Kolla i min blogg

2008-07-29 @ 23:30:02
URL: http://hellenakerlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0