Mysfredag...

Fredag...igen! Vaaart taaar tiiiden vääägen?!?
Ja ja...fredagar är ju bästa dagen så de är tur de infaller ofta...*skratt*

Här hemma har julen smugit sig in lite redan...adventsstjärnor är på plats i köksfönstren och lussekatter har bakats idag... Jag och N har kollat Idol och smaskat lussebullar nu..myyys! Middag för oss bestod av korvgrillning i kaminen...=)  Meja åt fiskbullar med god aptit innan N kom hem...sen somnade en trött liten tjej tidigt ikväll.

Imorrn ska vi ut och busa och åka pulka för hela slanten. Lovade en pulkasugen liten Meja det innan hon somnade. N ska iväg en sväng imorrn på dan så Meja och jag har bokat in pulkåkning och sedan pepparkaksbak.

På kvällen imorrn blir det tacomiddag med bästa tjejerna med respektive samt barn. Ska bli jätteskoj!!

Tänkte förbereda pepparkaksdegen nu och sen ska jag nog sova...är supertrött!! Ska nog lägga mig i sängen iallafall och virka vidare på några julklappar som jag börjat på...
N har fastnat i en hockeymatch på PS3:an så han märker nog inte om jag avviker...*fniss*

Här kommer lite bilder...






Godnatt fredag!!!

Innevecka...

Näst sista inneveckan...3 dagar totalt återstår att spendera i Mittuniversitetets lokaler i Härnösand...jiiihooo!! :) Tänk att det är så nära...känns MYCKET bra måste jag säga...

Här hemma har vi en förkyld liten tjej. Hostig, rosslig och snorig. Usch vad jobbigt det är när lilla skatten inte mår bra. Vill bara byta med henne. Fick åka hem tidigare från Härnösand idag då de ringt från dagis och sagt att hon var dålig. 
N hämtade och då jag kom hem åkte han tillbaka och jobbade. Efter lite lunch var det dags att sova men efter att ha sovit max 10 min fick hon en hostattack som gjorde att hon vaknade. Hon hostade så hon nästan kräktes stackaren. Sen var det omöjligt att få henne att somna igen så vi har tittat lite på Pippi och myst massor. Vid halv fyra var hon dock så trött och därmed omöjlig *skratt* så jag myste in henne i en filt och vaggade henne i famnen som jag gjorde många gånger då hon var mindre. Lilla hjärtat somnade som en stock på bara några sekunder...skönt för det behövde hon verkligen. Efter cirka en timme vaknade hon igen och var jätteledsen...rosslig i bröstet som bara den. Jag frågade om hon hade ont någonstans och hon pekade på huvud, öra och hals. Lilla hjärtat! Efter en stunds mys i soffan blev det dock bättre och efter lite middag i magen blev det ännu bättre. Nu ligger hon och sover och N med henne då han som vanligt somnat vid nattningen *skratt* Hör inget hostande så jag hoppas verkligen hon slipper få någon hostattack i natt. Själv har jag tittat på Greys och nu är det dags för sängen.

Natti natt

Pippilotta Viktoalia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump

Eller hur var det nu igen?!?
*skratt*

Japp...Meja förvandlades imorse till Pippi Långstrump då det vankades maskerad på dagis. Sicken sötnos ska ni veta =)
Vi var även tvungen att titta på Pippi-filmen när vi klädde på oss. De är ju viktigt att hamna i rädd "mood" liksom =)
Det var iallafall en stolt liten tjej som spatserade till dagis i sin Pippi-dräkt =)





Svante...






Vila i frid Svante, vi tänker på dig!
många kramar Niclas, Sara & Meja


Dra på trissor...

...jag har överträffat mig själv. För vet ni vad...håll i er nu...jag kom precis tillbaka från en löprunda. *skratt* ja just det...jag har varit ute och sprungit!!! Å jisses vad skönt det var. Känner mig som en ny människa =)
Tanken var att jag skulle ta ett litet break från studierna och ta en prommis i det härliga höstvädret. Prommisen blev dock en löprunda å gissa om jag är stolt över mig själv nu *ler*




Nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska hämta Meja tidigare på dagis idag då vi ska in till stan och möta upp mamma/mormor. Jag ska på hmm...vad säger man VIP-kväll på Fanny ikväll eller typ Nära & kära-kväll. Mamma och jag ska dit och mysa en stund och titta på kläder...nice va =)

Här kommer lite bilder "to catch up" liksom =)

Fredag
Halloween-middag med underbara vänner!!




Lördag
Meja och jag joinar mamma och pappa och äter mysmiddag hos min farbror och hans fru. Pappan spelar bort pengar på poker *skratt* Närå...N har pokerkväll med ett gäng från jobbet. Vi hämtar honom vid kl 21 och avslutar kvällen framför en film i soffan =)

Söndag
Softardag...Mejas farmor och farfar samt gammelmormor kommer och äter middag med oss. Myyys!

Nu...duschen =)


RSS 2.0