Helgresumé

Fredag
Jobbar på Laggarbergs skola och vi drar på utflykt med barnen till Merlo Slottspark...åhh vilken härlig dag!!
Meja är hemma med farmor =)
När jag kom hem gjorde vi oss i ordning och for till stan för att hämta pappan på jobbet och sedan blev det en tur till Jocke, Hanna & Mira för lite fredagsmys. Middag, lek, bus, film och godis =)

Lördag
Efter frukosten gick jag, N och Meja till lekparken och njöt av hösten =) På väg tillbaka svängde vi förbi grannarna för att höra om de var fikasugna. En liten stund senare satt vi och smaskade gott fika och pratade av oss...supermysigt! N hade planer för kvällen så lite senare packade vi ihop oss och skjutsade in honom till stan. Meja och jag drog vidare till Birsta för att inhandla en lampskärm till min nymålade lampfot...hittade precis en sån jag ville ha och det blev kanon!! Åkte även förbi och inhandlade lite gott till kvällen innan vi vände hemåt för lördagsmys. Väl hemma tittade vi på Pippi Långstrump och smaskade lite godis. 

Söndag 
Idag har vi haft besök på förmiddagen av Marie, Andreas och Elias. Det blev fika och ett besök till lekparken. Härligt härligt...men det blåste lite så mammorna och papporna frös lite. Barnen höll som vanligt värmen tack vare allt spring i benen =)
När Meja sov städade jag och N garaget för att äntligen kunna få ställa in bilen nu när mornarna börjar bli rätt kyliga. Sen blev det lite fika igen då mammsen och pappsen kikade förbi...hi hi
Dagen avslutades med Pizza...*urk* Ha ha...förtappade familj *skratt*
Sen Meja har somnat har jag och N degat i soffan...slö söndag med andra ord...sköööönt!

Japp ny vecka imorgon...välkommen!

Nu...gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0