Härlig lördag

Dagen började med "sovmorgon" till halv åtta =) Hade nog kunnat sova ett litet tag till men efter en liten stunds bus i sängen klev  vi upp alla tre och gjorde oss lite smarrig lördagsfrukost. Skööönt med lördag!

Sen slängde vi på oss varma kläder och begav oss ut för att åka pulka. Det var aningen kallt men jätteskönt att komma ut en stund. Väl tillbaka var det dags för lunch och sedan kikade mamma och pappa in på en fika. Hade precis bakat en smarrig banankaka så de kom i precis rätt tid =)

Nu har Meja åkt med mamma och pappa hem. Hon ska vara där inatt då vi är bortbjudna ikväll. Måste få unna sig lite egentid ibland även om jag tycker det kan kännas lite jobbigt ibland att lämna bort henne. Det är inte själva grejen att lämna bort henne egentligen utan mer känslan av att ha så lite tid med henne. Jobbigt! På veckodagarna hinner man ju knappt träffas. Det blir ju bara en liten stund före och efter dagis. Usch! Ja ja...de är ju bara det att jag vill ha så mycket tid som möjligt med henne på helgerna. Dock har vi haft en supermysig dag tillsammans idag och ikväll ska jag och pappan ha egentid och bara vaaaara. Bli bjudna på middag och skämmas bort. Uppskattas mycket!! =)

Så...dags att hoppa i kvällsutstyrseln!

Ha en trevlig kväll...det ska vi =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0