Ny vecka

Happ happ...så var det måndag igen =)

Helgen har varit supermysig...fredagen spenderades ju hemma med la familia plus pappsen som gjorde oss sällskap. Mysigt! Lördagen ägnades till att börja med till lite hemmapyssel...mamma kom förbi och vi tog med Meja på en prommis som avslutades i lekparken. Å gissa vad hon njöt när mamma åkte rutschkana med henne *skratt* Den som var smutsigast när vi kom hem var nog jag =) När vi kom tillbaka tog jag och mammsen oss lite fika medan pappan tog en liten nap med Meja. Sen bar det av till familjen F i stugan. Vi började med lite korvgrillning i det fina vädret å sen efter lite pysslande åt vi en god middag. Kvällen avslutades med äppelpaj framför en film i soffan. Gissa om man var proppis sen *skratt*
Söndagen startade med en god lååång frukost och sen tog jag och Christina varsin vagn och drog på en liten prommis. Vi tittade på hästar, traktorer å annat som Meja tyckte var intressant och vi bara njöt av hösten. Det är såå härligt frisk luft och man njuter verkligen av att vara utomhus. När vi kom tillbaka ville Meja sova och sedan fixade vi lunch bestående av korvgrillning...igen =) Man vill ju vara ute så mycket som möjligt ju!
När vi kom hem tog Meja med sig pappan till lekparken och mamman pysslade med diverse målarprojekt i garaget. Bilder kommer sen ;)
Ja visst ja...mamman tog ju fram saxen och friserade lilla damen igår också. Sååå söt!!






På kvällen drog mamman iväg till Hanna B för lite tjejfika. Jättemysigt!! Tack för en supermysig kväll och otroligt gott fika Hanna!! Det måste vi göra om!

Idag MÅSTE storstädning ske här hemma. Så varvat med plugg blir det alltså en del städning. Har redan hängt ut sängkläder, kört diskmaskin och tvättmaskin. Det blir även dammtorkning, dammsugning och sist med inte minst ska jag skura golven. Japp!

Nu...dags att köra igång!





Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad stor lilltjejen håller på att bli! Hon är ju såå söt =) Länge sedan vi sågs, ni kan väl komma förbi och fika när ni har vägarna förbi? Kramar

2008-10-16 @ 10:58:02
URL: http://sofieostigs.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hej Sara! Vad trevligt att äntligen få träffa dig. Har hört så mycket gott om dig från Andreas. Meja är så otroligt söt, skulle vara jätteroligt att träffas något.

Har förresten utmanat dig på min blogg. Kekka in där.

Ha en trevlig helg!

/Ingela

2008-10-18 @ 22:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0