Meja 2 år!

Igår fyllde lilla damen 2 år. Detta firades såklart stort. Hon fick massa massa fina paket och mamman och pappan hade gjort en Barbapappa-tårta som gillades skarpt.



   

Idag är det tänkt att det ska bli barnkalas men jag tror vi måste ställa in det då vi har en superhostig liten tjej här hemma. Hon somnade sent igår efter allt kalasande och sover fortfarande så det blir en lugn dag hemma idag. 

Nu...frukost!

   

Snart helg =)

Dagen idag har börjat hurtigt värre *stolt*
Klev upp klockan halv sex och drog på mig träningskläderna för att åka och träna. Klockan halv sju stod jag och svettades och kämpade =) Gud så skönt!

Nu sitter jag på plats på jobbet och med en macka och en god kopp kaffe i magen känns livet bra underbart. Att det är fredag känns ju inte helt fel det heller =) Idag är det jag som har fredagsfika på jobbet. Banankaka med krossad choklad är det som bjuds. Hoppas det blir uppskattat =)

Ikväll får vi mysigt besök och hemgjord pizza står på menyn. Härligt med helg!!

Hej svejs!

Kalassöndag

Happ så var det söndag igen. Tänk att helgerna ska gå sååå fort...
Men ack så roligt och mysigt vi haft denna helg.

Imorse vaknade jag av en strålkastare rätt i ansiktet. Maammmaaaa, Meja tänne lampan, hör jag en liten röst säga bredvid mig. Jo tänk att jag märkte det *skratt* Släckte snabbt lampan på sängbordet igen och gjorde ett försök att få den lilla att somna om...men icke!! Pappan tassade då upp och hämtade Skrållan, Ruskprick och Knorrhane och vips kunde man vakna i lugn och ro *fniss* Efter ett tag tassade mamman upp och gjorde lite mysig frukost som vi alla tre mumsade i oss...i sängen =) Klockan blev med andra ord rätt mycket innan vi stod på benen alla fyra och dagen började på allvar. Men är de söndag så är de =)

Nu är pappan och Meja ute och åker spark och mamman pluggar...och bloggar *fniss*

Strax ska jag hoppa in i duschen för lite senare ska vi åka på kalajs till Mejas kompis Alfred som fyllde 2 år i fredags. Först måste vi dock ta oss en sväng i Birsta för att inhandla present. Hade inte gjort de eftersom vi inte trodde vi skulle komma iväg på kalas pga vattkopporna. Men nu är lillan pigg igen så det blir tårta idag trots allt...jippi säger både mamman och dottern *ler*

Nu...duschen så man piggnar till en aning =)

Tjing tjing!

Jippie!

Härligt med helg!

Igår åt familjen tacos och sen blev det mys i soffan med godis och Let´s dance...

Dagen idag började med lite sovmorgon och en lååång mysig frukost. Nu lyssnar vi på musik och Meja dansar här framför mig =)

Det är lite behagligare temperatur ute igen så idag blir det utedag!!! Mejas vattkoppor har "torkat" och hon är pigg igen så idag ska vi ut och busa...jippie! Vi tar med oss pulka och snowracer och åker till stugan för lite korvgrillning och bus i snön. Det ska bli riktigt härligt efter en hel veckas vistelse inomhus med flunsa och vattkoppor och allt som varit.

Tjingeling!





Sjukstuga

Japp...här hemma är det sjukstuga. N har åkt på flunsan och Meja har vattkoppor. Lattjolajbans va! Lillfisan är dock inte dålig utan har bara en massa otäcka prickar som kliar...uscha! N är piggare nu men har varit riktigt loj. Kan ju iofs bero på att han är man *skratt* Tänk att dom alltid blir sååå sjuka. Näe...skämt å sido =) Helgen har iallafall varit väldigt soft och vi har mest tagit det lugnt och myst. Nu har Meja precis vaknat...igen...då det kliar så mycket så nu får hon vara vaken med oss ett tag tills vi går och lägger oss.



Natti natti

Verkligheten inpå dörren...

Imorrn börjar jag jobba. Med andra ord allvaret börjar igen *skratt* Hur jobbigt det än är att plugga och med den ständiga stress man känner så är det ju faktiskt så att man styr sin egen tid väldigt mycket. Nu får jag dock rätta mig i ledet igen och åter bli en åttatillfemmänniska :/  Meja som haft en ganska soft dagishöst med en stunds sovmorgon, frukost med mamman och sen hämtning vid tre/fyra-tiden...nu blir det frukost på dagis och hämtning efter fem...*suck* Känns inge skoj men vad ska man göra. Är iallafall glad att jag har ett jobb även om det bara är till sista maj... Sen vill jag ha det där drömlärarjobbet...kan jag få önska mig det tack ?!? *s*

Näe...nu är det dags för Mejjans bad och sen ska det sovas...

A-K dyker upp här ikväll för lite genomgång peppning inför slutspurten på examensarbetet. Nu jädrans! =)

Ja...bada var det ja. Meja står och drar i mig här...=)

Tjingeling!

Nytt år!!!

Gott Nytt År!!!



RSS 2.0