Veckorapport...

Längesen nu...

Måndag
Mamman vikarierar på en förskola...åhh vad kul! Kvällen ägnas åt mys med familjen =)

Tisdag
Mamman vikarierar på en förskola. Kvällen ägnas åt mamma/Meja-mys då pappan spelar golf. Efter golfen får vi besök av Niklas (pappans golfkompis för kvällen)  å det bjuds på kaffe och kanelbullar från helgens bullbak...mumma!

Onsdag
Mamman vikarierar åter igen på förskolan. Hämtning av pappan på jobbet resulterar i middag bestående av korv med bröd på Coop (=supermiddag *skratt*) samt lite shopping på Birsta City =) Me like!!

Torsdag
Pga personalbrist på Mejas dagis får jag hoppa in som förstärkning. Detta resulterar i kaos *skratt* Meja som typ aldrig brukar vara supermammig drabbas av stora mammasjukan *skratt* Vill BARA vara i mammas famn och blir en aning sotis då mamman är med de andra barnen. Lilla hjärtat vad tokigt det kan bli ibland =) Kvällen spenderas med fika hos Erika tillsammans med mina favvotjejer. En eloge till Erika för supergott fika...smaskens! En stor kram till mina brudar =)

Fredag
Meja är hemma från dagis idag och vi ägnar hela dagen åt mamma/Meja-mys =) Dagen börjar med lååång frukost och sen en härlig prommis i den sköna höstluften med Erica och William.



Efter lite lunch somnade Meja gott i vagnen samtidigt som vi fick besök av Linn och söta lilla Ture =) Då blev det fika för mamman och Linn bestående av kaffe och äppelkaka =) När Meja vaknade lekte vi en stund för att sedan åter igen bege oss ut på en prommis tillsammans med Linn och Ture. Sååå härligt väder det har varit idag. Perfekt höstväder!





Efter prommisen for våra gäster hem och jag och Meja tog en dusch och bastade även lite...



Efter detta fick vi besök av morfar som gjorde oss sällskap vid middagen då mormorn är på fest med jobbet. Åhh vad Meja tyckte det var roligt att morfar kom =) Myys! Nu sover Meja sedan ett tag tillbaka och morfarn har åkt hem. Pappan och mamman sitter nu som gjuten framför Idol och njuter fredagskvällen med varsitt glas vin. Nice!


Pappan å kärleken =)

Härligt med helg...igen!

Imorrn ska vi till stugan för myskväll med Mejas farmor, farfar, faster, farbror och kusin William =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0