1:a advent

Imorse tändes så första ljuset i adventsljusstaken. Med detta kom också en mysfrukost med familjen...en lååång sådan :) Efter lunch styrde vi kosan in mot staden för lite julskyltning. Brrr det var i kallaste laget men det var ändå mysigt att strosa runt på stan och insupa lite julkänslor. Tur man kunde gå in och värma sig emellanåt :)



Kvällen har spenderats hos svärisarna för att fira mormorn som egentligen fyller på onsdag. Det blev lite grattis i förskott med trerätters och hela familjen samlad dagen till ära. Myssit! Meja och kusin William röjde järnet medan Minna och kusin Wincent tog det lite lugnare på en filt på golvet :) Hursomhelst var det två trötta barn som somnade så fort vi satt oss i bilen och sover nu sött i sina sängar. Mamman och pappan är också på väg att säga gonatt nu för att imorrn välkomna en ny vecka. Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Dagarna bara rusar förbi och man hinner knappt med känns det som.

Imorrn väntar iallafall kyrkis på hemmaplan för oss då Meja är hemma från dagis. Perfekt att det finns nära till hands och vi kan gå dit. Lite lek, lite sång och lite fika...kan inte bli bättre :)

Kram Sara


Kommentarer
Postat av: Marie

Det var LÄÄÄÄNGESEN det var 1:a advent nu......=)

2011-01-20 @ 16:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0